ΕλληνικάEnglishGermanFrench
 • Αρχική
 • Υπηρεσίες & Παροχές
 • Διαμονή
 • Εκδρομές / Αξιοθέατα
 • Φωτογραφίες
 • Τιμοκατάλογος
 • Χάρτης
 • Επικοινωνία
 • Online Κράτηση
 • Διαμονή

  Για τη διαμονή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σκηνή ή το τροχόσπιτο σας στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας οι οποίοι προσφέρουν πλούσια τεχνητή αλλά και φυσική σκιά. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε τους οικίσκους μας, τις ξύλινες σκηνές ή τα δωμάτια-studio που βρίσκονται εναρμονισμένα στο χώρο του camping.

   

  Οικίσκοι (από € 45.00 τα 2 άτομα)

  Camping Koutsounari Ιεράπετρα - Οικίσκοι

  Οι οικίσκοι μας βρίσκονται ανάμεσα στα δέντρα σε ένα ήσυχο περιβάλλον και προσφέρουν έναν ενιαίο χώρο με κρεβάτι/μαξιλάρια, τραπέζι, καρέκλες, ψυγείο και ανεμιστήρα. Η ελάχιστη παραμονή είναι 2 διανυκτερεύσεις ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαμονής σας δεν υπάρχει χρέωση για το parking του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας. 


  Το κόστος της διανυκτέρευσης για 2 άτομα, ανάλογα με τη season ξεκινάει από τα 45 ευρώ και για online κρατήσεις είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής 30% του συνολικού κόστους.


  Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο

   

  Ξύλινα Σπιτάκια (Σκηνές)  (Από € 45.00 τα 2 άτομα)

  Camping Koutsounari Ιεράπετρα - Ξύλινα σπιτάκια και σκηνές

  Νιώστε μια πρωτόγνωρη, μαγευτική διαμονή στις ξύλινες σκηνές και νιώστε τη θαλπωρή και τη μυρωδιά του ξύλου επιλέγοντας να διανυκτερεύσετε σε μια ξύλινη σκηνή. Όλες οι σκηνές-ξύλινα σπιτάκια διαθέτουν υπέρδιπλο κρεβάτι, ψυγείο, ανεμιστήρα και τραπέζι με καρέκλες.


  Κατά την παραμονή σας στις ξύλινες σκηνές είναι απαραίτητο να φέρεται το δικό σας υπνόσακο ή τα σεντόνια σας αφού δεν διατίθεται υπηρεσία ιματισμού. Η ελάχιστη παραμονή είναι 2 διανυκτερεύσεις με κόστος που ξεκινάει από 45 ευρώ για 2 άτομα ενώ δεν υπάρχει καμία χρέωση για το parking του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας. Για online κρατήσεις και εδώ θα πρέπει να προκαταβάλετε το 30% του συνολικού κόστους της διαμονής σας.


  Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο

   

  Δωμάτια - Studios (Από € 65.00 τα 2 άτομα)

  Camping Koutsounari Ιεράπετρα - Δωμάτια και Studios

  Για περισσότερη άνεση μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα περιποιημένα και καθαρά δωμάτια - studio του camping μας τα οποία ανάλογα με το δωμάτιο προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως μπάνιο, τηλεόραση,πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, κλιματιστικό (air condition), τραπέζι, καρέκλες και τον απαραίτητο ιματισμό.


  Το κόστος της διανυκτέρευσης ανάλογα τη περίοδο και τον εξοπλισμό του δωματίου ξεκινάει  από τα 65 ευρώ για 2 άτομα ενώ και σε αυτή τη περίπτωση η χρήση του parking για το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας είναι δωρεάν. Για online κρατήσεις θα πρέπει να προκαταβάλετε το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας.


  Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο

   

  Όροι και προϋποθέσεις για τη διαμονή σε Studio, Ξύλινα σπιτάκια και οικισμούς


  ► Για διαθεσιμότητα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email ενώ για online / τηλεφωνικές κρατήσεις είναι απαραίτητη είναι η προκαταβολή 30% του συνολικού κόστους διαμονή σας.

  ► Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες κρατήσεις και φόρους.

  ► Η αναχώρηση τη τελευταία ημέρα της διαμονής σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει χρέωση η οποία είναι το ήμισυ του ημερήσιου κόστους της διαμονής σας.

  ► Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης ο πελάτης οφείλει να πληρώσει το κόστος για το σύνολο των ημερών που έχει πραγματοποιήσει κράτηση ενώ για ακυρώσεις κρατήσεων μέχρι και μια εβδομάδα πριν την άφιξη θα υπάρξουν κρατήσεις έως και 30% του συνολικού κόστους.